Tietosuojaseloste

Tämä on Arctic Aspen Studion henkilötietolain (10 ja 24 §) ja EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen (GDPR) mukainen rekisteri- ja tietosuojaseloste. Laadittu 22.07.2021. Viimeisin muutos 26.04.2022.

Rekisterinpitäjä

Arctic Aspen Studio

Y-tunnus: 2323493-4

Postiosoite Orelinkatu 49 B 18, 37120 Nokia

Sähköposti [email protected]

Yhteyshenkilö Markus Haapamäki

Rekisterin nimi

Tukikauppa.fi asiakasrekisteri

Oikeusperuste ja henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen mukainen oikeusperuste henkilötietojen käsittelylle on

– asiakassuhteen kehittäminen ja hoito.

– rekisterinpitäjän tuotteiden myynti ja markkinointi.

– maksaminen, maksujen valvonta ja perintä.

Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus on yhteydenpito asiakkaisiin, asiakassuhteen ylläpito, tuotteiden toimitus ja markkinointi henkilön suostumuksella.

Rekisterin tietosisältö

– Etu- ja Sukunimi.

– Yhteystiedot (postiosoite, puhelinnumero, sähköpostiosoite).

– Asiakkuuden alkamis- ja päättymisajankohta sekä -tapa.

– Toivelistan tuotteet.

– Tilaushistoria, kuten tilatut tuotteet, palautukset ja maksut.

– Sijaintitiedot palvelun lokalisointia varten (valuutat, kielet, toimitustavat).

– Tuotearvostelut.

– Verkkokaupan selaus- ja käyttötiedot.

Säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteriin tallennettavat tiedot saadaan asiakkaalta mm. kun asiakas tekee tilauksen verkkokaupassa, www-lomakkeilla lähetetyistä viesteistä, sähköpostitse, joissa asiakas luovuttaa tietojaan. Vastaanotamme tietoja myös Google Analytics-palvelusta.

Tietojen säännönmukaiset luovutukset ja tietojen siirto EU:n tai ETA:n ulkopuolelle

asiakasrekisteristä ei säännönmukaisesti luovuteta tietoja EU:n tai ETA:n ulkopuolelle. EU:n sisällä voidaan tietoja luovuttaa kolmannelle osapuolelle sopimuksen toteuttamiseksi, kuten tuotteen toimitus asiakkaan antamaan osoitteeseen. Voimassa olevan lainsäädännön mukaisesti tietoja voidaan luovuttaa viranomaisille.

Rekisterin suojauksen periaatteet

Asiakasrekisterin tiedot kerätään tietokantoihin, jotka on suojattu palomuurein sekä salasanoin. Tietoihin on käyttöoikeus ja pääsy vain yrityksen palveluksessa olevilla henkilöillä.

Tarkastusoikeus ja oikeus vaatia tiedon korjaamista

Jokaisella rekisterissä olevalla henkilöllä on oikeus tarkistaa rekisteriin tallennetut tietonsa ja vaatia mahdollisen virheellisen tiedon korjaamista tai puutteellisen tiedon täydentämistä. Mikäli henkilö haluaa tarkistaa hänestä tallennetut tiedot tai vaatia niihin oikaisua, pyyntö tulee lähettää kirjallisesti rekisterinpitäjälle. Rekisterinpitäjä voi pyytää tarvittaessa pyynnön esittäjää todistamaan henkilöllisyytensä. Rekisterinpitäjä vastaa asiakkaalle EU:n tietosuoja-asetuksessa säädetyssä ajassa (pääsääntöisesti kuukauden kuluessa).

Muut henkilötietojen käsittelyyn liittyvät oikeudet

Rekisterissä olevalla henkilöllä on oikeus pyytää häntä koskevien henkilötietojen poistamiseen rekisteristä (“oikeus tulla unohdetuksi”). Niin ikään rekisteröidyillä on muut EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen mukaiset oikeudet kuten henkilötietojen käsittelyn rajoittaminen tietyissä tilanteissa. Pyynnöt tulee lähettää kirjallisesti rekisterinpitäjälle. Rekisterinpitäjä voi pyytää tarvittaessa pyynnön esittäjää todistamaan henkilöllisyytensä. Rekisterinpitäjä vastaa asiakkaalle EU:n tietosuoja-asetuksessa säädetyssä ajassa (pääsääntöisesti kuukauden kuluessa).

Evästeet

Evästeet ovat pieniä tiedostoja, jotka tallentuvat käyttämäsi laitteen (tietokone/mobiililaite) selaimeen. Näin yritys pystyy tunnistamaan kävijän, joka vierailee sivustolla useasti. Jokainen eväste vanhenee tietyn ajan kuluttua, riippuen sen käyttötarkoituksesta. Kaupallisten sivustojen tapaan, yritys käyttää omilla sivuillaan evästeitä. Käyttämällä yrityksen sivustoja annat suostumuksen evästeiden käyttöön tällä sivustolla kuvatulla tavalla.

Arctic Aspen Studio käyttää seuraavia evästeitä:

– Analyysievästeet (Google Analytics, tiedon avulla yritys parantaa sivuston toimivuutta).

– Kohdistetut- tai mainosevästeet (Facebook ja Google, mainonnan kustannustehokas käyttö, eivät sisällä henkilötietoja).

Jos haluat poistaa evästeitä selaimesta tai estää niiden käytön, sinulla on siihen täysi oikeus. On kuitenkin tärkeää huomata, että jos päätät toimia näin, se saattaa vaikuttaa palveluiden tehokkaaseen käyttöön. Sallimalla evästeet varmistat sivustomme sujuvamman käytön.