Tietoa

Tukikauppa

Tukikauppa on ennen kaikkea vapaaehtoisten toimijoiden tarpeisiin rakennettu palvelu, jossa voi helposti sekä tukea valitsemaansa yhdistystä, niin myös pukeutua ja edustaa yhdistyksen aatetta palvelusta ostetuin vaattein ja tavaroin. Lisäksi voimme tarjota yhdistyksille ja yhteisöille omia salasanalla suojattuja alueita sisäisten tuotteiden helppoon hankintaan.

Miksi?

Yhä uudelleen vapaaehtoisjärjestöissä järjestetään erilaisia vaatekampanjoita jäsenille, tukijoille ja koko yleisölle. Yleisölle tarjotaan usein kannatustuotteita ja jäsenille ja tukijoille omat kanavansa. Joku tai jotkut vapaaehtoiset organisoivat tätä toimintaa yhteisöissä ja yhdistyksissä.

Tukikauppa syntyi auttamaan yhdistyksiä ja yhteisöjä tässä tilanteessa. Tukikauppa hoitaa kaiken organisoinnin, tuotteiden esittelyn, verkkokaupan operoinnin, tuotesuunnittelun ja monia muita juoksevia asioita, joita tukituotteiden ostajat olettavat olevan tarjolla ja johon vapaaehtoisten on vaikea löytää resursseja. Tukikauppa on myös yhteisöille ja yhdistyksille riskitön, mitään kiinteitä kuluja ei tukikaupassa tuotteiden myynnistä aiheudu.

Haluaisitko oman yhteisösi tuotteet kauppaan? Ota yhteyttä tästä.

Tämän ajatuksen myötä tarkoituksena on vapauttaa vapaaehtoisten aikaa vapaaehtoistoiminnan ytimeen, tarjota mahdollisuus varainhankintaan ja mahdollistaa tyylikkäiden vaatteiden hankkiminen kannattajille, tukijoille ja muille toiminnasta kiinnostuneille.

Ei ole poikkeuksellista sekään, että yhdistyksissä ja yhteisöissä pukeudutaan omiin vaatteisiin, joita sitten esimerkiksi kerran vuodessa tilataan yhdessä. Vaikka yhteistilaus on yhteisöllistä, voi olla paljon joustavampaa ja huolettomampaa avata tuotteet verkkokauppaan, suojata ne salasanalla ja antaa kunkin ostaa vaatteet tarpeensa mukaan, ilman että yhdistyksessä tai yhteisössä tarvitsee erikseen koordinoida tilausta.

Kuinka käytät?

Tukikaupasta löytyy tuotteet kategorioittain jaoteltuna, jokaiselle yhdistykselle on oma kategoriansa. Siitä kategoriasta ostetut tuotteet tukevat juuri sen yhdistyksen toimintaa. Tulonjaollisesti yhdistys saa suurimman osan muodostuneesta katteesta, tukikauppa kerää provision toiminnan pyörittämistä, kehittämistä ja mahdollistamista varten. Yhdistyksen on kuitenkin mahdollista vaikuttaa tähän, esimerkiksi kieltäytyä omasta provisiosta ja niin ollen halventaa tuotteiden hintaa. Kukin yhdistys saa toimittaa itse kuvituksensa tuotteisiin tai Tukikauppa voi auttaa kuvituksen laatimisessa. Tuotteiden painopiste on vaatteissa käytännön syistä, mutta yhdistykset itse saavat päättää haluavatko tarjota lippiksiä, pipoja, vauvabodyjä vai stringejä; kaikkea on mahdollista saada tarjolle.

Valittuasi haluamasi vaatteet ostoskoriin, suoritat verkokauppaostoksen normaalisti. Muista palata maksupalvelusta takaisin tähän palveluun, jotta maksu varmasti kirjautuu oikein!

Toimitusaika

Anna meille noin 2 viikkoa aikaa toimittaa tuotteesi. Yritämme pitää yhdistyksille kertyvän tuoton mahdollisimman isona, siksi valmistamme mieluusti tuotteita enemmän kerralla ja minimoimme varastoa. Keräämme pieneltä ajalta tulleet tilaukset yhteen tuotantoerään, joka laskee kustannuksia. Näin samalla rahalla vapaaehtoiset saavat enemmän.

Takaisin kauppaan